Goldenpalace

Goldenpalace breidt zijn gamma van sportieve weddenschappen uit met nieuwe sporten alsook nieuwe weddenschappen

Het aanbod van sportieve weddenschappen op Goldenpalace.be groeit! Sporten zoals boxen en gevechtssporten voegen zich toe bij het aanbod, pus er komt nog eens bij kijken dat het aantal kampioenschappen worden verhoogd. Vanaf nu kunt u ook inzetten op de modus “verbeterde live” of “ketting weddenschappen” terwijl u geniet van al uw bonussen. Uiteraard is dit niet te missen!

Ontdek Sport Betting 2.0, een weergaloos aanbod van sport weddenschappen

Het online casino Goldenpalace.be heeft onlangs zijn aanbod van sportweddenschappen vernieuwd door het nieuwe spel Sport Bedding 2.0 te lanceren.
Vanaf nu kunnen gokkers voortaan gokken op sporten zoals: boxen, gevechtssporten, tafeltennis, schaken, paardenraces en ook op poker.
Het is zelfs mogelijk geworden om bijzondere evenementen te gaan voorspellen zoals op het uitreiken van Oscars.
Dankzij deze afwisseling uit het gamma van weddenschappen, zullen er meer competities en toernooien zijn op dewelke de spelers kunnen gaan gokken.
Het is zeker dat iedereen op zijn sport of op zijn favoriete kampioen zal kunnen gokken.

Naast al deze toegevoegde sporten heeft Goldenpalace.be ook nieuwe systemen van weddenschappen online gezet.
De formule van online weddenschappen werd herbekeken en verbeterd en de gokkers hebben vanaf nu de mogelijkheid om “verbeterde online weddenschappen” te gebruiken voor hun voorspellingen.
De weddenschappen zullen heel de dag toegankelijk zijn voor de gokkers en met vernieuwde functies zullen verandering van scores direct online gezet worden.
Signalen zullen sneller gerapporteerd worden alsook gele en rode kaarten of de verandering van de kamp van het bal.

Naast het feit dat de live weddenschappen werden verbeterd heeft Goldenpalace.be een nieuwe type van weddenschappen ontwikkeld genaamd “weddenschap ketting” die verschillende weddenschappen met elkaar verbindt.
Als de eerste ingezette weddenschap is verloren, dan wordt de ketting verbroken vanaf het vertrek van de ingezette weddenschap. Maar als de eerste weddenschap is gewonnen, wordt de inzet naar de volgende weddenschap gerapporteerd.
Daarbij komt nog eens kijken dat de rest van de winsten worden overgezet naar de reserves. De ketting blijft geldig totdat het reserve alle middelen bevat.

Daarnaast heeft de ambassadeur van de groep Walter Baseggio al reeds innovante aanbiedingen voorzien voor de promotie “Daag Walter uit” en X’treem bonus zijn volledig beschikbaar om u te helpen voor uw inkomsten te vergroten.
Zonder enige twijfel is dat de beste online sport weddenschappen Goldenpalace.be op u wacht!